SERVICES

Om os

Den spæde start

 

Ryans Fisk og Vildt har over 30 års erfaring i faget. Selve forretningen blev grundlagt i 1988 af Ryan Kjær Kristensen. Ryans startede selv forretningen op som kun 17-årig, og er i dag en af de store mastodonter, hvad angår engrossalg af fisk og vildt, og dette er ikke en selvfølge. Med en stiftelse af firmaet som kun 17-årig, og en barndom hvor faderen også var fiskehandler, så har Ryans bogstavelig talt fået saltvand ind med modermælken.

 

Hvor holder vi til?

 

Selve forretningen har hovedsæde i Gårslev, hvor biler bliver pakket og klargjort 6 dage i ugen, klar til at servicere privatkunder i vores salgsvogn, samt servicere vores engroskunder i vores kølevarebiler. Vi bestræber os altid på at levere de friskeste og mest smagfulde fisk på markedet, derfor får vi hver nat sendt fisk direkte fra de danske fiskeauktioner hjem til vores hovedsæde, hvor de nænsomt bliver forarbejde og pakket til alt fra den lokale børnehave til det gastronomiske hotel, og selvfølgelig til den almene borger også.

 

Historisk udvikling

 

Ryans Fisk og vildt har igennem det sidste årti vokset sig større og større i takt med at danskerne har fået øjnene op for vores gennemarbejdede og kontrollerede håndværk, som vi hver dag gør en dyd ud af at yde. Vi har i dag en salgsvogn ude på vejene 5 dage om ugen, som kører rundt i lokalområdet, så borgerne selv har mulighed for at tilkøbe sig frisk, dansk fisk. Ydermere har vi 6 dage om ugen vores 2 kølevarebiler ude på vejene, som servicerer vores engroskunder i store dele af Jylland, samt hele Fyn. I dag er der 11 ansatte i firmaet, som hver dag udfylder rollerne således, at vores lækre fisk kan mætte små og store maver.

 

Fremtidig udvikling

 

For os er fremtidsudsigter særdeles vigtige, og vi bestræber os på altid at være et skridt foran kunden, således at vi altid kan præsentere det bedste og mest nytænkende på markedet. For os er glade kunder alfaomega. Dertil skal det lyde, at vi ligeså følger samfundets udvikling både nationalt som globalt. Dertil kan der nævnes at vi har stort fokus på klimavenlig og bæredygtig emballage, derfor kan vi tilbyde at pakke vores engrosfisk i kasser lavet af genbrugspap således at udledning af co2 minimeres til tæt på minimum. Derudover går vi også ind for bæredygtighed, og i særdeleshed bæredygtighed i verdenshavene, som nogle år har lidt overlast, derfor er vi stærke fortalere for skånsomst fiskeri, som passer på vores havbund og vores andre dyrearter i havene. Eksempler på skånsomt fiskeri kunne være linefiskeri eller tejnefiskeri.

Ryan Kristensen

Indehaver

salg@ryansfisk.dk

Tlf. direkte: +45 75 86 82 91
Mobil: +45 20 63 68 49
Salg DK

Christian Lauritsen

Fiskebil

Jens Ove Petersen

Fiskebil

Diana Kristensen

Allround

Christina Kristensen

Allround

Mathias Kristensen

Allround

Jari Christoffersen

Chauffør

Mihails Antonovs

Produktion/lager

Please reload

© 2020 Ryans Fisk & Vildt   I  Gårslev Østergade 13  I  7080 Børkop  I  Tlf: 75 86 82 91 / 20 63 68 49 I Email: salg@ryansfisk.dk  I CVR: 71776557

  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon